Deze website maakt gebruik van cookies. Hoe we jouw data verzamelen en gebruiken lees je in onze Priva­cy­ver­kla­ring.

Podcast | Toneelschuur Producties

De Theaterbeprater Podcast

Kan je een voor­stel­ling maken zonder regisseur? Wat is een dramaturg? En waarom is een één ster recensie beter dan een drie sterren recensie? Acteur Sander Plukaard gaat in gesprek met acteurs, regisseurs, dramaturgen, scenografen, muzikanten, recensenten én nieuw talent. Jeugdvriend Aaron stelt de vragen die het publiek wel heeft maar niet durft te stellen.

Podcast

Nieuwste aflevering

Aflevering 7

Recenseren

Hein Janssen
Sander Janssens
Elisabeth Oosterling

Eerdere afleveringen

Aflevering 6

Licht, geluid en techniek

Aflevering 5

Scenografie

Janne Sterke
Daphne de Winkel
Marc Warning

Aflevering 4

Nieuw talent

Nita Kersten
Loek de Bakker
Abdel Daoudi
Jessie L'Herminez
Steef de Jong

Aflevering 3

Acteren

Marieke Heebink
René van ’t Hof
Jesse Mensah

Aflevering 2

Dramaturgie

Janine Brogt
Martine Manten
Thomas Lamers

Aflevering 1

Regisseren

Eline Arbo
Nina Spijkers
Erik Whien

Team

Sander Plukaard

Sander Plukaard

Sander Plukaard studeerde in 2013 af aan de Amsterdamse Toneel & Klein­kunst­aca­demie. Bij Toneel­schuur Producties was hij te zien in Ashes to Ashes en Stilte, regie Olivier Diepenhorst, Phaedra’s Love en Geluk van Nina Spijkers en het succesvolle Het lijden van de jonge Werther in regie van Eline Arbo. Daarnaast speelde hij bij diverse gezel­schappen zoals Het Nationale Theater, De Toneel­ma­kerij, Het Amsterdamse Bos Theater en NTGent en NTjong.

Tijmen Bergman

Tijmen Bergman

Tijmen Bergman is componist, sound designer, engineer, recording engineer, mix engineer en producer. Hij werkt onder andere als geluids­ont­werper bij verschil­lende thea­ter­ge­zel­schappen en heeft veel ervaring opgedaan in de productie van podcasts. Zo werkte hij mee aan de populaire podcast­serie Laura H. en won hij onlangs een DDG Award voor de podcast Moslima.

Ammodo

Ammodo

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR AMMODO

Stichting Ammodo steunt projecten van partners die zich onder­scheiden door de kwaliteit die ze leveren en de grote ambities die daarmee gepaard gaan. Kwaliteit en inhoud staan dan ook centraal in de samen­wer­king tussen Toneel­schuur Producties en Ammodo.