Deze website maakt gebruik van cookies. Hoe we jouw data verzamelen en gebruiken lees je in onze Priva­cy­ver­kla­ring.

Seizoen 2022-2023 bekend! | Toneelschuur Producties
Seizoen 2022-2023 bekend!

30 mei 2022

Seizoen 2022-2023 bekend!

Toneel­schuur Producties maakt zich op voor een rijk en gevarieerd seizoen met (moderne) klassiekers, een boek­be­wer­king en een operette.

Toneel­schuur Producties presenteert met trots de nieuwe voor­stel­lingen die van seizoen 2022 – 2023. Het komende thea­ter­sei­zoen is rijk en gevarieerd en bestaat uit (moderne) klassiekers, een operette en een boekwerking.

Thea­ter­sei­zoen 2022 – 2023 start met een voor­stel­ling van Nina Spijkers. wat ze gaat maken is nog niet bekend, maar zij krijgt carte blanche’ om de voor­stel­ling te maken die ze wil. Vervolgens maakt Abdel Daoudi Geschie­denis van Geweld: een thea­ter­be­wer­king van de gelijk­na­mige auto­bi­o­gra­fi­sche roman van Édouard Louis. Geschie­denis van geweld is een coproductie met Toneelgroep Oostpool. Het is de eerste keer in Nederland dat deze auto­bi­o­grafie in het theater te zien is. Steef de Jong maakt een eigen­zin­nige en vrolijke bewerking van de operette De dappere soldaat van Oscar Straus. De dappere soldaat wordt toegan­ke­lijk voor doven en slecht­ho­renden. Vervolgens staat Dieven van Dea Loher op het programma, een regie van Jessie L’Herminez. Het seizoen wordt afgesloten met Hamlet en Ophelia, een coproductie met Inter­na­ti­o­naal Theater Amsterdam. Deze radicale bewerking van Shake­spe­ares klassieker, in regie van Matteusz Staniak, is exclusief te zien in de Schuur in Haarlem. Loesje Riethof, hoofd Toneel­schuur Producties over het aanstaande seizoen: De producties voor seizoen 2022/2023 kenmerken zich thematisch tot de wereld waarin we nu leven. Maat­schap­pe­lijke druk, identiteit, voor­oor­delen en anarchie verbinden thematisch het seizoen. Deze talentvolle regisseurs hebben urgente en ontroerende verhalen te vertellen.

  • TP De dappere Soldaat liggend 150dpi wt c Annaleen Louwes en Esther Noyons
  • TP Dieven liggend 150dpi wt c Annaleen Louwes en Esther Noyons
  • TP Geschiedenis v geweld liggend 150dpi wt c Annaleen Louwes en Esther Noyons
  • TP Hamlet en Ophelia liggend 150dpi wt c Annaleen Louwes en Esther Noyons