Deze website maakt gebruik van cookies. Hoe we jouw data verzamelen en gebruiken lees je in onze Priva­cy­ver­kla­ring.

Geef je nu op voor de audities van onze… | Toneelschuur Producties
Geef je nu op voor de audities van onze jaarlijkse jongerenproductie

6 december 2022

Geef je nu op voor de audities van onze jaarlijkse jongerenproductie

Ook dit seizoen maken we weer een editie van Starring#, de jonge­ren­pro­ductie van Toneel­schuur Producties. Marloes Ijpelaar zal voor deze jubileum editie de regie op zich nemen. In de voor­stel­ling wordt onderzocht wat voor invloed social media en de angst om gefilmd te worden heeft op onze seksuele vrijheid. Je kunt je nu opgeven voor de audities!

Durf jij je uit te spreken op een podium? Vind jij het naast toneel­spelen ook leuk om te zingen, dansen, schrijven, impro­vi­seren, ontwerpen, kostumeren, decoreren of maak je graag muziek? Meld je dan aan! Stuur voor 16 januari een e‑mail naar starring@​schuur.​nl met een korte motivatie, je talenten en je gegevens.

Veel of weinig spel­er­va­ring, dat maakt allemaal niet uit. Belangrijk is een flinke portie inzet en energie om van januari t/​m april op zondag­middag en woens­dag­avond te repeteren in onze studio’s.

Iedereen die auditie komt doen krijgt bovendien een gratis kaartje voor Rubens Meisjes op 19 januari​’23, de nieuwe voor­stel­ling van Club LAM waarin Marloes Ijpelaar zelf acteert.

Bekijk hieronder waarom Lulu en Marije het zo leuk vonden om mee te doen met Starring # 

Doe mee aan de jubileumeditie van Starring #!

Doe mee aan de jubileumeditie van Starring #!

Oud-deelnemer Joey legt uit waarom je mee moet doen aan Starring #25