Deze website maakt gebruik van cookies. Hoe we jouw data verzamelen en gebruiken lees je in onze Priva­cy­ver­kla­ring.

Theaterwerkplaats X Orlando | Toneelschuur Producties
Judith Schrijverdoor Anna Perger2

2 december 2023

Theaterwerkplaats X Orlando

[te zien voorafgaand aan de voor­stel­ling Orlando] 

Toneel­schuur Producties en Thea­ter­werk­plaats Haarlem hebben opnieuw de handen ineen geslagen voor dit korte en inspi­re­rende maakproject. Het uitgangs­punt is het toneelstuk Orlando van Virginia Woolf. Onder leiding van regisseur Judith Schrijver maken 14 volwassen spelers een eigen (korte) versie van Orlando. Dit doen ze op basis van impro­vi­sa­ties en maak-opdrachten die bij de thematiek van de voor­stel­ling passen.

  • Spel Fréderique van de Laar, Erik Dansen, Sylvia Bruins, Janneke van de Loo, Anneke Eerland, Vibeke Helder, Eef Hillebrand, Mayte de Vries, Yorick van Boheemen, Christiaan Noordhof, Arjan Nijenhuis, Theo van Koolwijk, Kickan Schipper en Matthijs Delemarre.
  • Regie Judith Schrijver
Logo banner

Over Orlando: Deze nieuwe Orlando, komt onze tijd binnen denderen, in een voor­stel­ling die voelt als een vreug­de­volle, muzikale carrousel waar we op en af mogen stappen. Even kwetsbaar als bombastisch, een grote ja’ voor wie zich durft te laten meevoeren in deze zoektocht naar identiteit. 

Judith Schrijver is (stem-)acteur en schrijver en is in 2018 afge­stu­deerd aan de Amsterdamse Toneel­school- en Klein­kunst­aca­demie met de zelf­ge­schreven solo-performance LOÏE2’. Ze was o.a. te zien in Fiddler on the Roof’ en speelde o.a. bij Theater Sonnevanck, naast haar eigen zelf geschreven producties. Thea­ter­werk­plaats Haarlem is een thea­ter­ver­e­ni­ging voor volwassenen. Jaarlijks zijn er meerdere voor­stel­lingen, thea­ter­cur­sussen en master­classes. Met projecten voor beginners en gevorderden.

Speeldata

2 december

Schuur — Haarlem

Meer producties

Sponsoren en subsidiënten