TALENTBEGUNSTIGER

Toneelschuur Producties is het oudste en grootste productiehuis van Nederland. Theatertalenten krijgen bij ons de kans om zich te ontwikkelen tot topregisseur in een meerjarig begeleidingstraject. Regisseurs zoals Gerardjan Rijnders (vrijgevestigd auteur, regisseur en acteur), Alize Zandwijk (voormalig artistiek directeur Rotheater), Ira Judkovskaya (artistiek directeur Tryater), Thibaud Delpeut (artistiek leider Theater Utrecht) en Casper Vandeputte (regisseur Nationale Toneel) begonnen hun carrière bij Toneelschuur Producties.

Momenteel zijn de volgende regisseurs aan ons verbonden: Eline ArboMaren E. Bjørseth, Olivier Diepenhorst, Paul Knieriem en Nina Spijkers.

Het lijden van de jonge Werther van regisseur Eline Arbo is winnaar van de BNG Bank Theaterprijs 2018, de Toneelkijkersprijs 17/18 en was onderdeel van de Kikker Kiest selectie 17/18.


In januari 2013 viel de overheidssubsidie van 1 miljoen euro voor Toneelschuur Producties weg. Mede dankzij particulieren met hart voor theater, bleef het productiehuis bestaan en bloeit het als nooit tevoren. Artistiek gezien gaat het uitstekend met het productiehuis. Echter, de financiële uitdagingen blijven onverminderd groot. Om op hetzelfde niveau als de afgelopen jaren te kunnen blijven produceren en nieuwe talenten kansen te geven, is uw steun de komende jaren hard nodig. Wij hopen van harte dat u uw theaterhart laat spreken en Talentbegunstiger wordt.


BROCHURE

 

TalentBegunstiger

HART VOOR THEATERTALENT

Artistiek gezien gaat het uitstekend, maar financieel gezien zijn de uitdagingen onverminderd groot. Daarom doen we een beroep op u, theaterliefhebber. Draag ook bij aan het werk van Toneelschuur Producties en word vandaag nog TalentBegunstiger. Dit kan al vanaf €500,-.

Download hier het schenkingsformulier


 

Als TalentBegunstiger:

  • geeft u jonge theatertalenten de kans om zich te ontwikkelen tot regisseur van formaat;
  • maakt u onze theaterproducties mede mogelijk;
  • draagt u bij aan de doorstroom van jonge regisseurs naar de theatertop van Nederland.

Uiteraard ontmoeten wij onze TalentBegunstigers graag bij onze voorstellingen. (Onderstaande geldt voor 2 personen):

  • de TalentBegunstiger wordt voor alle premières van Toneelschuur Producties in de Toneelschuur uitgenodigd;
  • de TalentBegunstiger wordt uitgenodigd voor alle openbare repetities van Toneelschuur Producties;
  • de TalentBegunstiger ontvangt korting op alle kaarten voor voorstellingen in de Toneelschuur.

U wordt TalentBegunstiger vanaf € 500,- per jaar over een periode van minimaal 5 jaar via een onderhandse schenkingsovereenkomst.


Uw donatie is aftrekbaar Stichting Toneelschuur Producties is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat u fiscaal voordelig aan ons kunt schenken. Daarnaast profiteert u van 25% extra aftrek door de Geefwet Cultuur. Meer informatie over de fiscale voordelen kunt u hier lezen.


Mocht u vragen hebben, dan horen wij dit graag. U kunt ons bereiken via: talentbegunstiger@toneelschuur.nl of via 023-517 3900 Uw steun maakt, nog meer dan vroeger, het verschil.


NALATEN AAN TONEELSCHUUR PRODUCTIES

U kunt op een heel bijzondere manier bijdragen aan de toekomst van Toneelschuur Producties: door ons op te nemen in uw testament. U kunt daarbij ook kiezen uit specifieke bestemmingen, zoals een specifieke productie of talentontwikkeling. U bepaalt met een testament zélf wat er later met uw bezit gebeurt. Meer informatie over ‘Nalaten aan de Toneelschuur’.

Voor vragen, advies en begeleiding kunt te allen tijde contact opnemen met Annette de Bock: e-mail: annette@toneelschuur.nl, telefoon: 023 – 5173900