LORENZACCIO

Jan Hulst, in 2014 afgestudeerd aan de Regie Opleiding van de Theaterschool Amsterdam, maakt met vijftien jongeren uit Haarlem en omgeving een hartstochtelijke versie van Lorenzaccio van de schrijver Alfred de Musset. In de versie van Jan Hulst wordt Lorenzaccio een Franse Hamlet in een Hollywood Blockbuster én Renaissance spektakelstuk over liefde, haat, wraak en hartstocht met zangmomenten.

 

CAST & CREW

Vijftien jongeren van 15- 20 jaar uit Haarlem e.o. storten zich vol overgave, kwetsbaarheid en lef op hun rol in de nieuwe Starring #18, Lorenzaccio, onder leiding van de jonge regisseur Jan Hulst. Volg de repetities en blogs van de spelers op de facebookpagina van Starring #.

Concept: Jan Hulst en Kasper Tarenskeen

Regie: Jan Hulst

Muziek: Kasper Tarenskeen

SPEELLIJST

do 16 apr
vr 17 apr
za 18 apr


STARRING #

Starring # is een initiatief van Toneelschuur Producties om jongeren de gelegenheid te geven onder begeleiding van een professionele theatermaker een voorstelling te maken. Elke Starring# voorstelling is anders: er kan gekozen worden voor dans of bewegingstheater, maar ook een klassiek stuk kan het uitgangspunt vormen. Vorig seizoen werd bijvoorbeeld een moderne bewerking gemaakt van ‘Een Midzomernachtsdroom’ van Shakespeare gemaakt en het was een groot succes.


Enkele publieksreacties:

“Geweldig, wat een enthousiasme! En zo knap die tekstbeheersing, heel leuk.