MISSIE

Toneelschuur Producties biedt toptalent focus en begeleiding in een professionele omgeving en speelt hiermee een prominente rol bij de ontwikkeling van theatertalent en de toekomst van het Nederlandse theater.

Wij richten ons op talentvolle, startende en midcareer theatermakers, die excellent teksttoneel maken voor de kleine zaal, de middenzaal en op locatie. Makers die hun werk aan een groot en divers publiek willen presenteren.

 

Toneelschuur Producties biedt de makers trajecten op maat, meerjarige verbindingen, een adequaat werkbudget en een groot netwerk van zeer deskundige en betrokken begeleiders en coaches.

Wij richten ons op het produceren en presenteren van onderscheidend theateraanbod dat er toe doet en maatschappelijke relevantie heeft. Tevens dragen wij bij aan innovaties binnen de discipline theater op het gebied van regie, speelstijlen en enscenering. De hedendaagse interpretaties in onze producties plaatsen artistieke tradities, wereldrepertoire of universele verhalen in een nieuwe context.

In de producties stellen wij naast onze regisseurs ook jonge acteurs en actrices, dramaturgen, vormgevers, componisten, ontwerpers en scenografen voor aan vakgenoten, gezelschappen en het publiek. Continuïteit, kwaliteit, publieksbereik en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden voor onze organisatie.