Deze website maakt gebruik van cookies. Hoe we jouw data verzamelen en gebruiken lees je in onze Priva­cy­ver­kla­ring.

Pensive Vivifier | Toneelschuur Producties
Pensive

Pensive Vivifier

Pensive Vivifier is een ensemble opgericht in 2020 door Janne Kosmos en Tes Wolters Bos.

We zijn gestart als digitaal kunst­col­lec­tief en zien onze praktijk steeds verder uitbreiden. Telkens weer spreken we nieuwe elementen en disciplines aan om te reflecteren op de thema’s identiteit en trans­for­matie. We zien ons werk als een vloeiende beweging, waarbij we geleid door intuïtie en nieuws­gie­rig­heid performance, video, muziek­com­po­sitie en meer combineren.

We verkennen de menigte en verschei­den­heid aan uitings­vormen waarmee we omringd worden in het dagelijkse leven en in het bijzonder op digitale media. We zien onszelf weer­spie­gelt in de opwinding en angst, rauwheid en overdaad om ons heen en kanaliseren dit naar ritmes, loops, collages en perfor­mances. Iedereen en alles kan een element worden om nieuwe universa van betekenis te creëren.

We passen een muzikale benadering toe op structuur en beoefenen associatie als metho­do­logie. Dit staat ons toe om uiteen­lo­pende kruisingen te verkennen om onverwachte constel­la­ties van elementen te creëren terwijl we persoon­lijke verhalen vertellen.”

Volg Pensive Vivifier op Instagram @pensive2.vivifier, Tiktok @pensive7.vivifier en Youtube @pensive1.vivifier

Makers 2022-2023